Trofej Kupa Radivoja Koraća
kss.rs
Trofej Kupa Radivoja Koraća

KSS

Trofej Kupa Radivoja Koraća, Foto: KSS

U Gradskoj kući u Nišu predsednik Кošarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisali su danas ugovor o organizaciji Кupa Radivoja Кoraća (13-16. februar 2020). Niš je grad rekorder u organizaciji završnica nacionalnog kup takmičenja, pošto će 16. put u dvorani "Čair", šesti put uzastopno, biti podignut trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja.

- Niš se već toliko puta dokazao kao odličan domaćin i organizator, nema potrebe to više i ponavljati. Mogu samo da se zahvalim Gradu na podršci i saradnji, nadam se da će i ovaj turnir proteći u najboljem redu, kao i svi prethodni - rekao je Predrag Danilović, prvi čovek naše košarke.

Gradonačelnik Bulatović je naglasio je za Niš velika čast što je ponovo domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

- Svim učesnicima i ekipama želim puno sportske sreće i pune tribine, gledaocima uživanje u najboljem što srpska košarka može da ponudi u ovom trenutku, a najbolji neka pobedi - poručio je Bulatović.

Napomenimo i to, na turniru u Nišu učestovaće osam ekipa: Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega Bemaks, Dinamik, Borac, Sloboda i BКК Radnički.