Nenad Krstić
Kraljevo Mozzart
Nenad Krstić

Kraljevo Mozzart

Nenad Krstić, Foto: Kraljevo Mozzart

Dugogodišsnji košarkaški reprezentativac Srbije i bivši kapiten Nenad Krstić imenovan je danas za direktora mlađih reprezentativnih selekcija, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Partizan dovodi trofejnog reprezentativca Srbije!

AUTOR: SrbijaDanas/V.Ž. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:15 - 20.08.2019. 17:25 On je član nacionalnog tima Srbije od 2014. godine KK Partizan, Foto: Marko Metlaš * Stefan Birčević jedini od srpskih reprezentativaca nema klub * Uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom * Birčević je bio član crno-belih u sezoni 2016-17 Košarkaši Srbije otputovali su u Kinu na Svetsko prvenstvo koje počinje 31.

Kako se navodi, osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. godine, u tim KSS doneće iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj je prošao put od Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa. Dodaje se da će od podjednake važnosti biti i mnogobrojni kontakti koje Krstić ima širom planete, pre svega u NBA ligi.

Partizan počeo pripereme za novu sezonu! Start u Zemunu, pa onda selidba u "Arenu"!

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:48 - 19.08.2019. 20:54 Partizan će 5. septembra u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake Andrea Trinkijeri, Foto: Alo/Marko Metlaš Košarkaši Partizana počeli su pripreme za novu sezonu. Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC "Master", dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Beogradsku arenu.

"Nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na kojoj se nalazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana. U KSS dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere", navodi se u saopštenju KSS.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda