Pešić, Obradović
EPA/Tolga Bozoglu
Željko Obradović

EPA/Andrej Cukić

Željko Obradović, Foto: EPA/Andrej Cukić

Košarkaši Barselone ubedljivo su slavili u "Palau Blaugrani" protiv ekipe Fenerbahčea, koja nikako da izađe iz velike krize. Katalonci su slavili sa 89:63.

Prednost Barselone je konstantno rasla, u prvih 10 minuta su stekli 10 poena viška, da bi do poluvremena imali i 14 poena prednosti. Dotukli su rivala u trećem kvartalu, koji dobijaju sa 23:10, te je sve postalo jasno.

PROČITAJTE JOŠ:

Fener nije uspeo ni da smanji zaostatak u poslednjih 10 minuta, ekipa Željka Obradovića je u velikom problemu, Barsa je upisala sedmi trijumf u devetom kolu, Fener je doživeo sedmi poraz.

Pobednički sastav je predvodio Kori Higins sa 22 poena, 12 je dodao Abrines, 11 je ubacio Kjurik, dok su po 10 dodali Brendon Dejvis i Hanga. Mirotić sedam poena, ali i 10 skokova.

Svetislav Pešić

EPA/Tolga Bozoglu

Svetislav Pešić, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

Kod Fenerbahčea 12 poena Žofrija Lovernja i on je bio jedini dvocifren u poraženom sastavu. Štimac je imao šest poena i šest skokova, Kalinić samo dva poena uz tri uhvaćene lopte.

Baskonija je kod kuće savladala moskovski CSKA, bilo je tesno tokom čitavog susreta, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali su domaći košarkaši pogađali kad je bilo najbitnije, preokrenuli su rezultat i uspeli su da se odlepe u poslednjim minutima, te su slavili sa 80:70.

Zbog "Kosovo je Srbija" dobijamo zabranu koja nam drastično umanjuje šanse za Evropsko prvenstvo

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:48 - 20.11.2019. 16:54 Ovo ne smeju da urade. UEFA, Kosovo, Foto: Wikipedia Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog dešavanja na meču kvalifikacija Srbija - Ukrajina. Razlog za to transparent s natpisom "Kosovo je Srbije", kao i skandiranje navijača "Kosovo je srce Srbije".

Meč su završili serijom 13:2.

Istakao se Toko Šengelija sa 22 poena, pratili su ga Vildoza sa 12, kao i Stauskas sa 11 poena i osam skokova.

Kod gostiju Majk Džejms je ubacio 17 poena, toliko je na kraju imao i Strelnijeks, dok je dvocifren bio još Heket sa 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"