Nemanja Bjelica
AP/Rich Pedroncelli
Nemanja Bjelica

AP/Rich Pedroncelli

Nemanja Bjelica, Foto: AP/Rich Pedroncelli

Sakramento kingsi su u seriji od tri uzastopne pobede, a sada je ekipa iz Kalifornije bila bolja od San Antonija, rezultatom 122:102. Nemanja Bjelica je imao još jedno odlično veče sa 15 poena, dok je Bogdan Bogdanović potpuno podbacio.

Samo dan pošto su savladali Majami, "kraljevi" su se vratili na parket i ubeležili novi trijumf, do kojeg su došli odličnom igrom u drugom poluvremenu.

Iako je protiv Hita bio jedan od najboljih, Bogdanović je sada zakazao – postigao je pet poena, imao dva skoka i jednu asistenciju za nešto više od 24 minuta, uz katastrofalan šut iz igre.

Pogodio je samo jedan od devet šuteva iz igre, taj jedan je trojka (uz još četiri promašaja), dok je mnogo zapaženiji bio Bjelica.

Krilni igrač Sakramenta je duel završio sa 15 poena (6-10 iz igre, 3-4 za tri), uhvatio šest lopti i podelio četiri asistencije. Najbolji u domaćem timu bio je Badi Hild sa 31 poenom.

S druge strane, Marej je postigao 17 poena i imao po devet skokova i asistencija, dok je poen manje dodao Forbs.

Kingsi su 21. pobedom skočili na 12. poziciju Zapadne konferencije (imaju i 31 poraz), dok su "mamuze" dva mesta iznad sa učinkom 22-30.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо