"Kralj" na vrhu, nepravda prema sjajnom Jokiću! (FOTO)
alo.rs
Nikola Jokić

AP Photo/Thomas Boyd

Nikola Jokić, Foto: AP Photo/Thomas Boyd

* Predvodio je Denver Nagetse do polufinala zapadne konferencije

* Izabran je za člana najbolje petorke

* Jokić ima 24. godine!

Jedna od najpopularnijih video igara u svetu sporta, NBA 2k20, objavila je ocene koje će imati najboljih 20 igrača u sledećem izdanju ove igre- 

Među njima se nalazi i naš Nikola Jokić koji je veoma visoko kotiran na listi, zanimljivo je da niko nije dobio maksimalnu ocenu 99, a dvojica košarkaša imaju 97.

Iako mu je već 35 godina, LeBron Džejms je za kreatore ove igre i dalje najbolji na svijetu. Identičnu ocenu ima MVP nedavnog finala Kavai Lenard, koji je iz Toronta prešao u Los Anđeles Kliperse, ali iz 2K Sportsa, kompanije koja je napravila ovu video igru" naglašavaju da "LeBron ima blagu prednost".

MVP regularnog dela sezone Janis Adetokumbo jedan je od trojice igrača s ocenom 96, a uz njega su Džejms Harden te Kevin Durent, iako će propustiti celu sezonu zbog povrede ahilove tetive.

Srpski centar Nikola Jokić se odlično kotira na listi, njemu je svestrani stil igre doneo visoku ocenu 90. Samo 11 igrača u igri ima veću ocenu od njega.

Među 20 najboljih 2K je uvrstio još jednog evropskog centra, Francuza Rudija Gobera (88).

Osim 20 najboljih, objavljene su i ocene prvih pet izbora ovogodišnjeg drafta. Očekivano, Zajon Vilijamsonje najbolji je sa 81, drugoizabrani Dža Morant je na 79, a R.Dć. Baret ima 78.

Igra izlazi 6. septembra, više od mesec dana pre početka nove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Boban Marijanović kao DJ u klubu!