Nikola Mirotić
EPA-EFE/SEDAT SUNA
Nikola Mirotić

EPA-EFE/SEDAT SUNA

Nikola Mirotić, Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Samo su plate igrača ove sezone u odnosu na prošlu veće za 7,6 miliona - bile su 25,6 miliona, sada su 33,26

PROČITAJTE JOŠ:

Barselona želi da vrati primat u španskoj košarci, juri i titulu u Evroligi ove sezone, a takve ambicije zahtevale su i da napravi verovatno najskuplji tim u istoriji.

Samim tim, očekuje i finansijske minuse koji bi trebalo da iznose između 32 i 33 miliiona evra za sezonu 2019/20, prenose katalonski mediji.

To je za oko 18 odsto veći deficit od onog koji je prijavljen prošle sezone u kojo je Barsa bila drugoplasirana u Endesa ligi i osvajač Kupa kralja. Svetislav Pešić je u međuvremenu dobio velika pojačanja - stigli su Nikola Mirotić, Kori Higins, Brendon Dejvis, Aleks Abrines, Malkolm Dilejni. 

Veličković kao Novicki! Trojka pa "fejdovej", crno-beli se približavaju!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.10.2019. 20:12 - 08.10.2019. 20:35 Drugo kolo Evrokupa! 6' 5' Parahovski pogađa veoma težak šut. Devin Vilijams pogađa uz faul i dodatno bacanje je pogodio! Trojka Veličkovića pa Vajt uzvraća! 29:36 4' Ermiš pogađa "dugu" dvojku! Veličković kao Novicki! 26:33 3' Zagorac polaže loptu, pa potom i TROJKA VELIČKOVIĆA!

Kako javlja portal "Palco23", Barselona računa da će od košaraške, rukometne, futsal i hokej sekcije ove sezone biti u minusu između 50 i 55 miliona evra. Budžet Barselone basket za ovu sezonu je najveći u istoriji, navodi Mundo deportivo i ističe da se radi o cifri od 41,4 miliona eura.

BONUS VIDEO:

Slobodan Urošević nije želeo da priča o spornim detaljima na utakmici sa Voždovcem! Zna razlog kraha