Virtus Bolonja
AP Olivier Matthys
Virtus Bolonja

AP Olivier Matthys

Virtus Bolonja, Foto: AP Olivier Matthys

Nekad trofejni košarkaški klub iz Bolonje Virtus sve je više u centru pažnje. Dolazak Aleksandra Đorđevića na klupu kao da je podigao moral kod navijača koji sada očekuju da se vrate dani stare slave, a tome u prilog idu i sjajni rezultati na početku nove sezone

Pobeda protiv Zvezde samo na krako ugasila požar!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.10.2019. 10:24 Naredna utakmicu Budućnost igra na domaćem terenu u nedelju protiv Primorske. Crvena Zvezda - Budućnost, Foto: Alo/Vladimir Marković Košarkaški klub Budućnost razmišlja o tome da neposredno nakon početka sezone promeni trenera. Kako saznaju podgoričke "Vijesti", trener Slobodan Subotić je na "tankom ledu" i mogao bi uskoro da dobije otkaz.

Za tim Saše Đorđevića, Miloša Teodosića i Stefana Markovića navija više ljudi nego zajedno za četiri tima iz te regije Italije koji igraju u fudbalskoj Seriji A.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema poslednjoj anketi koja je sprovedena u Italiji za Virtus navija 585.000, a za četiri fudbalska tima iz te regije Italije 538.000.

Virtus je podsetimo dvostruki prvak Evrope, a te titule osvojili su 1998. i 2001. godine. Ove godine tim iz Bolonje nastupa u Evrokupu gde je fantastično počeo takmičenje pošto je u prva tri kola zabeležio isto toliko pobeda. 

BONUS VIDEO: 

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!