KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda , Foto: KK Crvena zvezda

Juniorska ekipa Crvene zvezde doputovala je u sredu u popodnevnim časovima u Vitoriju, gde crveno-bele očekuje učešće na završnom turniru ANGT.

Pročitajte još:

OTAC BRANISLAV STAO U NIKOLINU ZAŠTITU Niko ne zna u kakvom je stanju bio! Ovako stoje šanse da Jokić zaigra u Kini! (FOTO)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU Crveno-beli bi zbog OVOGA morali da prodaju Boaćija!

KATALONCI POŽURILI Velika greška na sajtu Barselone ukazuje da su već pazarili fudbalera Arsenala! (FOTO)

Trener Slobodan Klipa može da računa na sve raspoložive igrače uključujući i Anđušića i Gušića koji su pojačali crveno-bele po završetku juniorske lige Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u grupi B sa ekipama Lijetuvos Ritasa, Valensije i madridskog Reala, a prvi meč ekipu Crvene zvezde očekuje u četvrtak od 15 časova protiv ekipe Lijetuvos Ritasa koji je i branilac trofeja iz Beograda.

Trener Slobodan Klipa očekuje od ekipe dobre partije u dvorani „Polideptorivo Mendizorotzza" u Vitoriji gde će se igrati svi mečevi prve faze:

:Očekuju nas dobre, jake utakmice u Vitoriji. Imamo izuzetno snažnu i kvalitetnu grupu, sa odličnim protivnicima. Ovaj turnir vidimo kao priliku da steknemo veliko iskustvo kao ekipa i nadamo se dobrom rezultatu. Prvi meč je protiv Lijetuvos Ritasa, ta prva utakmice je uvek veiki izazov i nezgodna za svaku ekipu. Očekujem da uđemo u turnir i prvu utakmicu kako treba, jer nas nakon toga očekuju i mečevi sa Valensijom koja je takođe jako dobra, ali idemo ka tome da rešavamo plasman u samu završnicu utakmicom sa Realom u poslednjem kolu" rekao je trener juniora Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

Nemanja Popović je istakao kako treba pristupiti ovom turniru:

"Treba da pristupimo ovom turniru kao novu šansu za dokazivanje, ali na potpuno drugačiji način od onog kvalifikacionog. Da odigrao motivisano, ali opušteno, dobro smo trenirali, dobro smo se pripremili. Treba da slušamo trenera, da sprovedemo dogovore iz svlačionice i pobede će doći" rekao je krilni centar crveno-belih.

Drugi meč u grupi crveno-beli igraju takođe u poslednjem dnevnom terminu od 15 časova, dok je poslednji meč zakazan za subotu do 13 časova.

U ostalim mečevima prvog dana sastaju se:

Makabi – Mega (od 9 časova), Bajern – Žalgiris (11 časova), Valensija – Real Madrid (13 časova).