Svetislav Pešić
AP Antonio Calanni
Svetislav Pešić

AP Antonio Calanni

Svetislav Pešić, Foto: AP Antonio Calanni

Kako piše španska "Marka", Svetislav Pešić bi uskoro mogao da ostane bez posla u Barseloni. Srpski stručnjak beleži odlične rezultate od starta sezone, ali ima i velikih problema sa povredama, pa je ekipa u domaćem šampionatu doživela par poraza, dok su u Evroligi nakon šest kola na čelu tabele sa skorom 5-1.

Ipak, pomenuti španski list navodi da problem ne leži u rezultatima, već da on postoji između trenera i igrača. Navode i da očigledno postoji problem u svlačionici katalonskog kluba, da košarkaši nisu zadovoljni Pešićevim metodama, a zamera mu se i odnos prema određenim igračima, pre svega prema Pjeru Orioli.

PROČITAJTE JOŠ:

Nezadovoljni su čak i oni koji su redovno na parketu, a "Marka" piše i da se igrači smeju treneru iza leđa tokom tajm - auta. Koliko ima istine u svemu ovome, uskoro će biti poznato, Barsa ipak može da bude zahvalna Pešiću na tome što je ekipu izveo na pravi put, minulog leta je dobio i pojačanja za borbu za sam vrh Evrope i nije delovalo da postoje ikakvi problemi, naročito ovakve prirode.

Barselonu tokom ove nedelje očekuje težek duel sedmog kola Evrolige pošto će gostovati ekipi Žalgirisa u Kaunasu. 

BONUS VIDEO:

Izjava Svetislava Pešića posle utakmice Zvezda - Barselona!