Ognjen Jaramaz
printscreen instagram
Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz

Alo/Marko Metlaš

Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz, Foto: Alo/Marko Metlaš

Jedan detalj koji su mnogi gledaoci propustili dogodio se posle završetka utakmice, kada su crno-beli na putu ka svlačionici prišli svojim navijačima da bi ih pozdravili!

PROČITAJTE JOŠ:

Tu su bili Tomaš, Veličković, Zagorac i Jaramaz koji su "lupali koske" navijačima, a u preteranom slavlju jedan pozdrav Jaramaza ka navijaču je završio na glavi policajca!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dodajte opis. ? (? Butasport.rs)

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs) on Nov 18, 2019 at 12:29pm PST

Iako je udarac bio slabog intenziteta policajac ga je mrko pogledao, a košarkaš Partizana je odmah prišao da mu se izvini!

Naš legendarni fudbaler je glavni "krivac" za najbolje skandiranje ikad, zvezda Reala će ceo život pamtiti ove scene! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:58 Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl kada igra za svoju reprezentaciju je totalno drugačiji fudbaler no kada igra za "kraljevski klub"! Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin Zbog toga je posle utakmice sa Azerbejdžanom dobio ovacije i specijalnu pesmu posvećenu samo njemu!

Ovom pobedom crno-beli su pobegli "večitom rivalu" i sada imaju pobedu više u odnosu na njih! Partizan se nalazi na petom, a Zvezda na šestom mestu ABA lige! Prve četri ekipe će se plasirati u narednu fazu!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine