Bogdan Bogdanović
AP Rich Pedroncelli
Bogdan Bogdanović, Foto: AP Rich Pedroncelli

Košarkaši Sakramenta Kingsa upisali su protiv Finiksa i četvrtu pobedu u poslednjih 5 utakmica uz novu sjajnu partiju Bogdana Bogdanovića, koji je ostvario rekord karijere u NBA sa 31 poenom.

Reprezentativac Srbije je ubacio čak 7 trojki, uz 78 odsto šuta iz igre - 4-5 za dva, 7-9 za tri i nedostajala mu je jedna trojka da izjednači svoj rekord van linije 7,24 metra!

PROČITAJTE JOŠ:

Naravno, Bogijeve bravure nisu ostale nezapažene, pa je tako posebno bio oduševljen Dag Kristi, nekada legendarni košarkaš Kraljeva, a danas komentator na TV-u. Tako je pri rezultatu 87:77 tokom četvrte četvrtine, Bogdan primio loptu na isteku napada i pogodio novu trojku. Kristi je oduševljeno uzviknuo na srpskom:

''Spektakularnoooo!!!''

Kingsi sada imaju šest pobeda i sedam poraza u NBA ligi. Posle meča Bogdan nije krio oduševljenje sjajnom partijom.

"Odlično sam se osećao na terenu. Svaki put osećam da je to to veče. Nastavljam da radim svaki dan i ovakve stvari se isplate kada igraš na isti način", rekao je Bogdanović američkim medijima posle utakmice.

Zbog "Kosovo je Srbija" dobijamo zabranu koja nam drastično umanjuje šanse za Evropsko prvenstvo

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:48 - 20.11.2019. 16:54 Ovo ne smeju da urade. UEFA, Kosovo, Foto: Wikipedia Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog dešavanja na meču kvalifikacija Srbija - Ukrajina. Razlog za to transparent s natpisom "Kosovo je Srbije", kao i skandiranje navijača "Kosovo je srce Srbije".

"Imali smo mnogo samopouzdanja, igrali smo kako treba i svi su srećni zbog toga. Učimo iz ovakvih utakmica", kazao je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"