PRED GODIŠNJICU STRAŠNE TRAGEDIJE! Kobijeva udovica progovorila o svojoj situaciji: Jednog časa se smejete, a u drugom vam nije do života!

Uskoro će godišnjica smrti Kobija i Đijane Brajant, a Vanesa Brajant je podelila sa svima kako se nosi sa tragičnim gubitko supruga i ćerke

Kobi, Vanesa Brajant
Kobi, Vanesa Brajant, Foto: EPA/Ettiene Laurent

Ona je napisala da je "tuga zbrkana grupa emocija", a onda je poslala jasnu poruku svima.

-Jednog časa se smejete, a sledećeg dana vam nije do života. A onda je svima ponudila direktan savet. Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih - napisala je Vanesa Brajant.

Vanesa Brajant
Vanesa Brajant, Foto: printscreen instagram

Kobi i Đijana su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. januara, kada je živote izgubilo još sedmoro ljudi.

Vanesa je povremeno delila sa javnošću svoje napore da se sastavi i da se brine o sebi i njihove preostale tri ćerke, ali nikada do sada nije otvoreno govorila o svom bolu.

- Iskreno, tuga je zbrkana grupa emocija. Jednog dana se smejete, a sledećeg dana vam nije do života. Hoću da kažem nešto za sve ljude koji se bore sa tugom i srceparajućim gubitkom. Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih. Smrt je garantovana, ali življenje ostatka svog života nije. Pronađite svoj razlog - napisala je Vanesa.

BONUS VIDEO:

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi