TROJKA IZ BLOKA Ko hoće da pobedi na turniru u brzom šutiranju trojki?

Prvi sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki u 2018. godini ''Trojka iz bloka'' biće održan u beogradskom naselju Miljakovac u nedelju 15. aprila sa početkom od 15 časova.

Košarka Basket teren za košarku basket
Učešće na turniru iznosi 300 dinara a novac ide u humanitarne svrhe, Foto: Shutterstock

Događaj će se odigrati na košarkaškim terenima Izvor sa ciljem pomoći socijalno ugroženim porodicama na teritoriji Beograda. Učešće na turniru je 300 dinara, a pored toga sredstva se prikupljaju i putem humanitarnog SMS broja 7763 (cena poruke 100 dinara).

Projekat ''Trojka iz bloka'' (www.trojkaizbloka.org) održava se od 2012. godine uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK ''Crvena Zvezda i KK ''Partizan'' kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i poznatih ljudi iz sveta sporta, muzike i filma.

Od 2005. godine, pod sloganom ''Deca su naša budućnost'', Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 2,5 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece.

Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć na narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije i regiona.

Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (www.facebook.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi