KK Partizan Grb Logo
Wikipedia
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović

Tanjug

Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović, Foto: Tanjug

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da će košarkaška sekcija Sportskog društva Partizan pomoći vaterpolo klubu tako što će obezbediti mazut za zagrevanje bazena.

"Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje. U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara", navodi u saopštenju Mijailovića, koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Dodaje se da KK Partizan "na taj način želi da obezbedi vaterpolistima makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje".

"Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas", zaključio je Mijailović u svom saopštenju.