Media Day KK Crvena zvezda
ALO Foto: Marko Metlas
Media Day KK Crvena zvezda

ALO Foto: Marko Metlas

Media Day KK Crvena zvezda, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

U prvom meču crveno-beli su na gostovanju u Grčkoj poraženi od ekipe Panatinaikosa, pa će im meč protiv tima Željka Obradovića biti prvi kod kuće, a i prilika da upišu prvu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

No, Evroliga je ove godine drastično rigoroznija po pitanju ponašanja navijača i čini se da više neće biti tolerisan nijedan incident. Zato je KK Crvena zvezda svojim navijačima uputila saopštenje u kom se poziva na oprez.

"Evroliga čiji smo deo je propisala pravila i ona će ove sezone biti još rigoroznija, o čemu svedoči i podatak da je Panatinaikos kao domaćin prve utakmice u novoj sezoni platio kaznu od 10 hiljada evra zbog vređanja trenera Crvene zvezde Milana Tomića od strane domaćih navijača i upotrebe lasera!

Zbog toga, i potpune informisanosti javnosti, i posebno svih koji će se u četvrtak naći u "Štark Areni” klub dostavlja na uvid kompletan novi disciplinski pravilnik Evrolige

Media Day KK Crvena zvezda

ALO Foto: Marko Metlas

Media Day KK Crvena zvezda, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Povodom utakmice 2.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Fenerbahče održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu kome su prisustvovali predstavnici svih službi koje će biti zadužene za bezbednost na ovoj utakmici kao i predstavnici Crvene zvezde.

Klub podseća da je na snazi novi disciplinski pravilnik Evrolige, i podseća na sve moguće situacije koje su prethodnih sezona dovodile do kazni za naš klub: zakrčeni prolazi, upotreba pirotehnike i petardi, bilo kakve vrste uvreda , ubacivanje tvrdih predmeta na teren…

Klub poziva sve koji budu došli u "Štark Arenu” da to učine znatno ranije zbog detaljnih pretresa na ulazima, takođe da sportski navijaju bodre svoj klub, i ne vređaju protivnički!

Pokažimo još jednom zašto su Beograd, puna Arena i KK Crvena zvezda jedno od najbučnijih i "najvatrenijih” mesta za gostujuće ekipe, ali samo u okvirima sportskog fer i korektnog navijanja, u okviru propisanog i dozvoljenog!

Ove godine su otkazali utakmicu u Zvečanu, igraćemo je dogodine u Prizrenu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.10.2019. 14:50 Emotivna poruka ljubimca "delija". Bili Beron, Marko Kešelj, Filip Čović i Boriša Simanić , Foto: ALO Foto: Marko Metlas Utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da se odigra u Zvečanu je otkazana.

Dosadašnje kazne ozbiljno su uticale na budžet i poslovanje kluba, jer je KK Crvena zvezda i pored svih pohvala i urađenog, zbog različitih vrsta prekršaja platio ogromnu sumu novca u prethodnim godinama!"

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju