Miloš Teodosić
AP
Miloš Teodosić

AP

Miloš Teodosić, Foto: AP

Klipersi su zabeležili trijumf posle pet uzastopnih poraza, ali opet bez učinka srpskih košarkaša koji nisu dobili priliku. Miloš Teodosić je već duže vreme van tima, dok je Boban Marjanović čitavu utakmicu presedeo na klupi za rezervne igrače.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ekipa Doka Riversa vodila je tokom čitavog susreta, a najefikasniji bio je očekivano Tobajas Heris sa 27 poena i po 9 skokova i asistencija.

Njega su pratili Montrezl Herel i Patrik Beverli sa po 18 poena, s tim što je Beverli kompletirao dabl-dabl dodavši 12 asistencija.

S druge strane, Sparsima nije pomogla ni sjajna partija Lamarkusa Oldridža koji je meč završio sa 30 poena i 14 uhvaćenih lopti.

Tim Grega Popovića sada je šesti na Zapadu sa 27 pobeda i 21 porazom, dok su Klipersi dva mesta niže sa učinkom 25-21.

Finiks je oslabljen neigranjem Deandrea Ejtona nastavio sa katastrofalnim partijama i doživeo poraz na gostovanju Minesoti – 116:114.

Sansi su vodili tokom većeg dela meča, čak i u finišu imali prednost i bili bliži trijumfu, ali su ih toga koštala loša rešenja u poslednjih nekoliko napada.

Koš za pobedu u poslednjoj sekundi postigao je Derek Rouz i tako naneo četvrti uzastopni poraz ekipi Igora Kokoškova, a 13. u poslednjih 16 utakmica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Spomenuti Rouz je bio heroj sa 31 poenom, dok je odličan bio i Karl-Entoni Tauns sa 30 poena i 12 skokova.

U poraženom sastavu najbolji je bio Ti-Džej Voren sa 21 poenom, tri više od Ubrea i Bukera.

Sansi su ostali zakucani za dno tabele Zapada sa 11 pobeda i 37 poraza, dok su Timbervulvsi na 11. poziciji sa učinkom 22-24.