Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica
ALO! Vuk Žarić
Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica

ALO! Vuk Žarić

Foto: ALO! Vuk Žarić

Marko Lazović je sin Veljovićevog pomoćnika Zorana Lazovića, a upravo direktor Uprave policije Veselin Veljović će doneti odluku o tome kako će službenik Sektora kriminalističke policije biti sankcionisan.

"Etički odbor je doneo mišljenje da je postupanje policijskog službenika L. M. u predmetnom događaju bilo suprotno Kodeksu policijske etike, usled čega je Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije predmet dostavilo na dalje postupanje starešini Uprave policije" saopšteno je Vijestima iz MUP-a.

Pročitajte još:

Oaralelno sa postupkom Odeljenja za unutrašnju kontrolu policije, protiv Lazovića se vodi postupak i u Osnovnom tužilaštvu.

Tužilaštvo ispituje jesu li on, službenik Uprave carina Amar Nuhodžić i službenik Agencije za sprečavanje korupcije Zoran Marković počinili bilo koje krivično delo 17. aprila u SC "Morača". Lazović je te noći tukao navijača Crvene zvezde, a Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova, zaletao se ka igračima beogradskog kluba prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrejavanja za meč.

Šumaher posle šest godina u svesnom stanju!

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:42 Lepe vesti iz francuske prestonice. Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi Mihael Šumaher podvrgnut je lečenju matičnim ćelijama u bolnici "Žorž Pompidu", u Parizu koja je, zarad bezbednosti nekadašnjeg šampiona Formule 1, pretvorena u pravi bunker.

Podsetimo, incident se dogodio u okviru finalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, a na društvenim mrežama se posle utakmice u Podgorici pojavio snimak na kome se vidi kako mladi Nuhodžić ulazi na teren sa sedišta u parteru i da pljuje gostujuće igrače. Nuhodžić se zbog ponašanja svog sina izvinio javnosti i navijačima.

Bonus video: EKSKLUZIVNO ZA ALO! PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ