Milan Kalinić, TV Prva
TV Prva printscreen
Milan Kalinić, TV Prva

TV Prva printscreen

Milan Kalinić, TV Prva, Foto: TV Prva printscreen

Milan Kalinić je bio u centru skandala na večitom derbiju, gde se sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave. Glumac se iz tog razloga pojavio u jutarnjem programu na TV Prva i iz svog ugla razjasnio situaciju.

Kalinić je krenuo da objašnjava izokola događaj, ali mu je voditelj Srđan Predojević postavio konkretno pitanje oko događaja. 

"E, u poslednje vreme Srđan ovo stalno radi gostima. Nemoj da me prekidaš, imamo celo jutro", rekao mu je Kalinić.

Glumac je zatim rekao kako čitav incident nema veze sa navijačkim grupama iako su često pokušavali da događaj povežu sa njima.

"Došao sam sam na utakmicu, na svu sreću nisam došao sa sinom. To je jedina osoba koju vodim na utakmice. Poseban dvosed je bio u VIP delu namešten za Acu Radojičića i mene, PR Zvezde je to organizovao. Ja dolazim, vidim da na dvosedu sedi neki čovek. Znam da bi tu trebalo da sedi Aca Radojičić, ali vidim njega. Ja sedam pored njega i nisam ja hteo da budem taj koji mu kaže "gospodine, ne smete sedeti tu", računam da će neko već doći da mu saopšti", krenuo je sa objašnjavanjem glumac.

Milan Kalinić, TV Prva

TV Prva printscreen

Milan Kalinić, TV Prva, Foto: TV Prva printscreen

"U tim trenucima jedna televizijska ekipa me je pitala za izjavu i dok sam ja govorio pred kamerom, došao je Marko (PR, prim. aut) i rekao mu da se skloni. On se raširio na dvosed, onda upitao drsko "Gde ću ja?". Odjednom kreće da psuje, da se buni, dok mu Marko govori da sedne na svoje mesto, a da je ovo rezervisano. Ja gledam šokiran u njega. U jednom trenutku kaže "Napušite mi se svi...", a Marko ga zaprepašćen posmatra i ponavlja nekoliko puta "Ja da ti se...?". To je bio trenutak kada je ovaj krenuo na njega i udario Marka glavom, kako se popularno kaže "nabo". Marko se sagnuo, zaštitio se, a ovaj je tad nastavio da ga udara, nisam mogao da verujem šta vidim", priča Kalinić, a onda je iskristalisao gledaocima svoje učešće u incidentu.

"Ja u tom momentu skačem na njega, hvatam ga. On se okreće ka meni i ja počinjem da ga udaram. Tada je došlo i obezbeđenje, kao i Šutanovac, kom se zahvaljujem što me je smirivao", objasnio je celu situaciju Milan Kalinić.

Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić

Alo! V.Marković

Incident na derbiju Crvena zvezda - Partizan, Milan Kalinić, Foto: Alo! V.Marković

Potom je ispričao kako je sinu objasnio šta se desilo, a sin mu je rekao da ne može ni da zamisli oca kako se bije. 

"Mog sina sam učio uvek da ne sme da se bije sam od sebe, ali mora da zaštiti prijatelje. Da mogu da vratim vreme 48 sati unazad, ništa ne bih promenio", jasan je glumac, koji je mišljenja da su natpisi o zatvoru gluposti i da su ga već slali tamo više puta u medijima. 

 

Komentari (6)

Gagi

08.04.2019 11:03

Taj Milan je jako odvratan i prost covek,treba ga uhapsiti!

Mile

08.04.2019 12:07

Sin će naučiti da bije sve redom.

Cobra

08.04.2019 14:06

Милане, позлатила ти се песнаја.

djed

08.04.2019 14:59

sta kaze covek koji je dobio batine. kalinic je rekao sta je imao.