Majk Meloun
Profimedia
Majk Meloun

Profimedia

Majk Meloun, Foto: Profimedia

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun istakao je "žilavost" njegovog tima nakon pobede u Portlandu u četvrtom meču polufinala Zapada NBA plej-ofa. Nagetsi su nadigrali Blejzerse 116:112 i izjednačili na 2-2 u seriji.

PROČITAJTE JOŠ:

RUŠI I VAN PARKETA! SRBIN JE CAR! Ljudi, ovo morate da vidite! Jokić polomio mikrofon, a posle njegove reakcije svi su se valjali od smeha! Amerika priča samo o njemu! (VIDEO)

SRBIN ROKAO DO SVANUĆA Jokićev tripl-dabl lomi seriju - Denver u gostima "tukao" Portland! Dramatičan finiš, sve rešeno sa OVIH šest poteza!

TORONTO IZJEDNAČIO PROTIV SIKSERSA Spektakularni Lenard srušio Filadelfiju! Bobi samo na trenutak video parket (VIDEO)

"Ako odeš na 1-3 svi znamo kako se završava ta priča. Mislim, doći ovde i pobediti 36 sati nakon što izgubiš u četiri produžetka, govori koliko smo žilavi. Mislim da nam je pomoglo samopouzdanje iz prve runde sa San Antonijom da to uradimo. Nismo se deprimirali, ostali smo složni, ne mogu dovoljno da vam opišem koliko je otporan i žilav naš tim", rekao je Meloun.

Denver je vratio "brejk" u Oregonu dan nakon poraza u istorijskom meču sa četiri produžetka.

"Verovao sam u ekipu jer ove sezone imamo skor 13-3 u tesnim mečevima gde je razlika tri poena ili manje. Na 12-1 smo u drugim utakmicama kada se mečevi igraju dan za danom, što je najbolji učinak u NBA", istakao je trener Denvera.

Navijači Denvera su se zabrinuli kada se Jokić uhvatio za koleno i otišao na klupu za rezerve u završnici meča.

"Srce mi je malo zastalo. On je lice naše franšize. Ali nije ništa ozbiljno", istakao je Meloun.

Peti meč serije na programu je u sredu ujutru od 4.30.