STARIJI BRAT MALTRETIRA MLAĐEG! Kad Boban digne ruku! Marjanović u ulozi SILDEŽIJE! Slovenac prepušten na milost okrutnog SRBINA! (VIDEO)

Kad te Boban dohvati!

Luka Dončić i Boban Marjanović
Luka Dončić i Boban Marjanović, Foto: printscreen

Srpski košarkaš Boban Marjanović izgleda da se našao u idealnoj sredini! Novi centar Dalas Maveriksa pojačao je ovaj klub iz Teksasa, a Marjanović je pronašao i novu žrtvu za "maltretiranje"!

Izgleda da su Luka Dončić i Boban Marjanović pronašli "zajednički jezik", a kako i ne bi kad obojica pričaju srpski!

Sve češće se njih dvojica mogu videti van terena zajedno, ali i na parketu imaju odličnu saradnju!

Kad Boban igra golf da li je to mini golf? Luka nije mogao da prestane da se smeje, a onda umalo sudar! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:27 Kakav tandem! Luka i Boban, Foto: AP Photo/LM Otero) Novi košarkaš Dalas Maveriksa, Boban Marjanović izgleda da se uklopio u pravu ekipu! A tome najbolje svedoči njegov Instragam gde je podelio sa svojim fanovima kako se zabavlja van parketa!

Tako ih je kamera uhvatila tokom utakmice, dok su njih dvojica bili na klupi da bi predahnuli malo od igre. Boban je u sitlu starijeg brata, gnjavio Dončića, uhvatio ga je za kosu i pokvario frizuru, a potom ga je prekrio peškirom, dok se Slovenac sve vreme smejao!

Nema sumnje da će mnogi sa ovih prostora navijati za Dalas u predstojećoj sezoni, a kako i ne bi kad imaju ovakve igrače!

BONUS VIDEO 

Prazan stadion u Viljnusu

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi