Nikola Jokić
Youtube/DNVR
Nikola Jokić

Youtube/DNVR

Nikola Jokić, Foto: Youtube/DNVR

Centar Denvera Nikola Jokić stao je pred novinare posle hapšenja brata Strahinje koji se sumnjiči da je davio jednu ženu.

Američki novinari su postavljali razna pitanja, uglavnom je tema bila košarka, ali zanimljivo je da u jeku skandala niko ništa nije pitao vezano za njegovog starijeg brata Strahinju.

Razgovor Jokića i sedme sile je protekao u smehu i šali, a evo šta je sve centar reprezentacije Srbije pričao.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi o kome je Jokić priča, i za koga je izneo samo lepo reči je Majkl Porter Džunior, koji je čitavu prošlu sezonu propustio zbog povrede i operacije leđa.

"Uči, veoma je talentovan, ali još uvek uči. Na treningu je bio u petorci sa mnom, Marejem, Milsapom, Herisom i nije znao šta da radi, kuda da se kreće. Rekli smo mu šta god da radiš na terenu, samo nemoj da stojiš. Veoma je dobar šuter, može da igra na postu. Nismo imali tako talentovanog igrača kao što je on", rekao je Jokić.

Nikola Jokić I Danilo Galinari

ALO Foto: Marko Metlas

Nikola Jokić I Danilo Galinari, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Američke novinare zanimalo je u kakvom je odnosu centar Srbije sa Huančom Ernangomezom van parketa.

"Bio je povređen prošle godine, borio se. Nije igrao mnogo, a onda je imao operaciju. Sjajno se vratio, osvojio je Svetsko prvenstvo sa Španijom, igrao je odlično sa puno samopouzdanja. On mi je kao brat, zajedno smo od kad je došao u Denver. Verovatno nas povezuje ta neka evropska veza", iskren je bio Jokić.

Olimpijakos savladan, a iz Londona danas stigle vesti koje se direktno tiču beogradskih crveno-belih!

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 09:49 Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Totenhem, Foto: EPA/Andy Rain Menadžer Totenhema Maurisio Poketino razmatra da podnese ostavku zbog loših rezultata u poslednje vreme, prenosi britanski Dejli Mejl. Kako se navodi, Argentinac traži način da napusti londonski klub bez obzira što vlasnik Danijel Levi hoće da ga zadrži.

Vlatko Čančar, novi saigrač srpskog centra u ekipi iz Kolorada koji je potpisao ruki ugovor, izgradio je dobar odnos sa njim, a da su u sjajno slažu Jokić je odmah potvrdio rečima: "Nije baš dobar u FIFI", rekao je Nikola i nasmejao sve prisutne.

Za kraj Nikola je otkrio da svakog košarkaša sa ovih prostora, veoma srdačno dočeka i odvede u svoj dom.

"Ko god da dođe ovde u Denver, bilo da je to Marjanović, Bjelica, Bogdanović, Vučević, Šarić, želim da ih dovedem u svoj dom, mislim da je to lepo. Dobro je kada sa nekim na svom jeziku možete da podelite emocije, iskustva", zaključio je Jokić.

Denver će odigrati četiri predsezonska meča, dva protiv Portland Trejlblejzersa (9. i 18) i po jednom protiv Los Anđeles Klipersa (11) i Finiks Sansa (15).

Jokić izneo priču koju javnost nije znala, otkrio je i ranu istinu o svojoj braći: "Imali smo dve sobe..."

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 09:30 - 03.10.2019. 09:36 "Velike stvari imaju male početke." Nikola Jokić, Foto: Youtube/Srpska Televizija Toront O talentovanom dvadesetčetvorogodišnjem košarkašu Nikoli Jokiću već godinama se priča i piše, a njegovo odrastanje bilo je i te kako zanimljivo, dok je jednom prilikom otvorio dušu o istom za inostrane medije.

NBA sezona počinje 23. oktobra, a Nagetsi prvi meč igraju 24. protiv Portlanda.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!