Tori Krejg i Nikola Jokić
(AP Photo/Wilfredo Lee)
Tori Krejg i Nikola Jokić

(AP Photo/Wilfredo Lee)

Tori Krejg i Nikola Jokić, Foto: (AP Photo/Wilfredo Lee)

Košarkaš Denver Nagetsa, Tori Krejg  je jedan od najboljih defanzivaca tog tima, zato ne čudi što može da uradi skauting svih timova, da izdvoji najbolje ofanzivne igrače i da ih stavi u džep!

PROČITAJTE JOŠ:

On je za "Denverpost" prokomentarisao šta njegovi saigrači nose:

"Kada je u pitanju moda, mislim da je naš tim veoma jedinstven i da je u vrhu NBA lige po tom pitanju" - rekao je Krejg koji se potom nadovezao:"Barton voli blistave stvari sa nakitom, veliki lanci i egzotična odeća. Geri Haris je kul. Zna da složi dizajnere! Vando (Džered Vannderbilt) misli da je guru za modu! Veoma je različito ali se svi uklapamo dobro!"

Povratak koji je digao celu Ameriku na noge, voleo je da provodi vreme u Srbiji, a BODIROGA ga slao po BUREK i JOGURT! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:33 - 20.11.2019. 16:41 Kakvi su to dueli bili! Karmelo Entoni, Foto: (AP Photo/Gerald Herbert) Karmelo Entoni sinoć se vratio u najjaču ligu sveta! On je u porazu Portlanda postigao deset poena uz šut iz igre - 4/14, i šut za tri poena - 2/3 za tri!

Potom je prokomentarisao i Jokićevu odeću:

"Mislim da nikad nisam video "Džokera" da nosi džins!" - rekao je Kreg sa velikim osmehom: "Džoker, uvek nosi trenerke. Njega baš briga! Da mogu nekom da promenim garderobu to bi bio on!"

Ubrzo se u razgovor uključio Vil Barton koji je stao u odbranu Jokića:

"Vidite, stvar u stilu je to što je to tvoj stil" - rekao je Barton III, pa se nadovezao: "Sve dok ne pokušavate mnogo da uradite povodom toga, kao Nikola! Meni se njegov stil dopada - on se ne trudi da uradi išta! Njegov stil je da nosi trenerke i da kulira. Ja cenim to!"

Vil Barton je bio na udaru kad god bi Denver Nagetsi gubili prošle sezone jer je primao veću platu nego što su to navijači hteli, ali je često znao u ključnim trenucima da uzme loptu u svoje ruke kada ni Marej ni Jokić to nisu radili!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine