Nikola Jokić
Tanjug
Nikola Jokić

Tanjug

Nikola Jokić, Foto: Tanjug

Jedan od najperpsektivnijih igrača u NBA ligi, drugi pik na ovogodišnjem draftu, Džejms Vajsmen, pričao je američkim medijima je o tome kako je igrati protiv Nikole Jokića. Njih dvojica su imali duel tokom meča između Denvera i Golden Stejta pre dva dana, kad su Nagetsi ostvarili trijumf (114:104).

Srpski centar je na toj utakmici još jednom pokazao zašto je možda i najbolji igrač sveta na toj poziciji, ostvarivši novi tripl-dabl, imao je 23 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

Vajsmen je rekao da je mnogo toga naučio o Srbinu.

- Čoveče, on ima mnogo trikova. Gledao sam da sve vreme budem pažljiv. Ali uvek je nalazio neko novo rešenje da me pobedi. Ipak, učio sam, svaku četvrtinu sam bio bolji i kako se bližila utakmica kraju, tako sam bolje odgovorao na izazove, nisam više tako lako nasedao na finte - rekao je Vajsmen.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Elementarno pismen i smislen

17.01.2021 09:59

"Brutalne pohvale"... Pa da li ste normalni? Šta su vam završili novinari? Ni u obdanište nisu išli do kraja, očigledno. Nemate blama, nemate samopoštovanja, ali ok - vi treba sa tim da živite, a ne ja. Mene samo povremeno iziritirate ovakvim nebulozama.