Nikola Jokić
AP Photo/Kyusung Gong
Nikola Jokić

AP Photo/Kyusung Gong

Nikola Jokić, Foto: AP Photo/Kyusung Gong

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun uporedio je Nikolu Jokića sa Lebronom Džejmsom.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako igraju na različitim pozicijama, iako su drugačiji tip igrača, iako ni po čemu nisu uporedivi, Meloun vidi u Jokiću i nešto od Džejmsa.

"Kada sam bio u Klivlendu uvek smo se šalili da je neki igrač bolji sa Lebronom. Ko nije? Ovde (u Denveru, prim. aut) kažemo da je neki igrač bolji sa Nikolom. To je ista stvar. Ko nije?", rekao je Meloun.

Jokić konstantno napreduje od dolaska u NBA 2016. godine. Prošle sezone je prosečno beležio 20,1 poena uz 10,8 skokova i 7,3 asistencija pa je izabran u najbolji tim lige.

Treći poraz u nizu za crveno-bele!

Krka je savladala šampiona! KK Crvena zvezda, Foto: aba-liga.com Nastavlja se crna serija košarkaša Zvezde. Ekipa Milana Tomića izgubila je od Krke na gostovanju u Novom Mestu posle dramatične završnice u okviru 3. kola ABA lige. To je drugi poraz zaredom u regionalnom takmičenju budući da je crveno-bele u prošlom kolu savladala Budućnost u Beogradu.

"Nikola je sjajan igrač koji čini sve saigrače boljim. Mislim da je lepota u tome što imamo Jokića kao kamen temeljac tima što igrači poput Džeramija Granta, Pola Milsapa i drugi mogu da igraju uz njega i budu izuzetno efektni i efikasni".

BONUS VIDEO:

Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom