Jelisaveta Orašanin
Dejan Briza/Alo!
Jelisaveta Orašanin

Dejan Briza/Alo!

Jelisaveta Orašanin, Foto: Dejan Briza/Alo!

* Jelisaveta je tokom predstave izlavila da bi Miloš mogao da potpiše za Zvezdu

* Glumac iz predstave Vlada Aleksić je izjavio da je sve improvizacija

* Jelisaveta Orašanin Teodosić igra u predstavi "Hotel 88"

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju vesti o nastavku karijere Miloša Teodosića nadajući se da bi kapiten reprezentacije Srbije mogao potpisati za tim sa Malog Kalemegdana.

Nada u takav ishod pojačala se kada je Miloševa supruga glumica Jelisaveta Orašanin - Teodosić tokom predstave Hotel 88 rekla da će junak priče karijeru nastaviti u Zvezdi.

U pokušaju da pojasni šta je Jelisaveta htela da kaže, njen partner iz te predstave, Vlada Aleksić je gostujući u Beogradskoj hronici rekao:

„Da, Jelisaveta je očekivala pitanje...", izjavio je on.

Miloš Teodosić

Profimedia

Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

Potom je dodatno pojasnio:

„To je deo predstave. Kontekst teksta koji izgovaram su pitanja - što ste se udali, što plačete, bolje da ste izabrali košarkaša i stvarno u tekstu tako piše... Kako je njena veza napredovala, tako sam dopisivao tekst, a nikad nisam izgovarao o kome je reč, iako je postajalo jasno.”

Glumac je objasnio da je u pitanju isključivo improvizacija.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pošto je sada tema gde će (Teodosić) otići dalje, onda se svakog dana poigravam, tako što govorimo da će ići u Moskvu, u Atinu i sad je došla na red Zvezda, jer sam čitao da postoji ta mogućnost. Tako se rodila ova improvizacija.”

BONUS VIDEO:

Sonja Petrović u redakciji Alo