Ognjen Jaramaz
kss.rs
Ognjen Jaramaz

kss.rs

Ognjen Jaramaz, Foto: kss.rs

Nakon trijumfa u Finskoj, seniorska reprezentacija Srbije se vratila u Beograd, gde se priprema za nedeljni meč protiv Gruzije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. Utakmica u hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 17 časova, uz popularne cene ulaznica koje se kreću od 200 dinara za tribine. Sutrašnji rival Srbije je takmičenje počeo pobedom protiv Švajcarske na svom terenu, nakon produžetka, dok je naš tim bio ubedljiv protiv Finske.

Pred meč drugog kola kvalifikacija, plejmejker Nikola Rebić poručuje:

„Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model koji treba da prenesemo na parket hale ’Aleksandar Nikolić’. Za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, uspeli smo da koliko-toliko prihvatimo neke osnovne principe igre i da ih prikažemo na terenu. Gruzija, sa par iskusnih igrača može da bude nezgodan rival i samo uz veliku energiju možemo da dođemo u poziciju da napravimo dobar rezultat“, istakao je Rebić.

Nikola Rebić

kss.rs

Nikola Rebić, Foto: kss.rs

Ognjen Jaramaz je o sutrašnjem duelu rekao:

„Gruzija u svom timu ima nekoliko iskusnih igrača, poput Mekfadena i Šermadinija, koji su u stanju da naprave problem svakome, ukoliko uđu u svoj ritam. Naša želja je da im to onemogućimo i da pred našim navijačima u Beogradu prikažemo što bolju igru kako bi na najbolji mogući način završili ovaj mini-ciklus od dve kvalifikacione utakmice“, poručio je Jaramaz.