Gurović
Alo
Gurović

Alo

Gurović, Foto: Alo

Nakon što je poznati košarkaški reprezentativac Milan Gurović u utorak uveče pretukao suprugu i maloletnu ćerku, koja je pokušala da zaštiti majku, nanoseći im udarce rukama i nogama, hladnokrvno je seo i nastavio da večera.

Ovo je na saslušanju ispričala Gurovićeva supruga Tanja. Ona je dodala da se incident dogodio u utorak uveče.

Od udaraca koje joj je Milan Gurović zadao nesrećna žena pala je na zemlju, a on je, kako je kazala, nastavio da je šutira. U ovaj užasan napad umešala se i njihova maloletna ćerka, koja je, prema tim navodima, došla nakon što ju je majka pozvala mobilnim telefon i pokušala da je zaštiti.

"One su ispričale da je Gurović ćerku udario u glavu, a potom joj je glavu udarao o stepenik zgrade. Nakon toga je, navodno, seo za sto i nastavio da večera", otkrio je izvor upoznat sa slučajem.

Kako saznajemo, maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povreed, ali se žali na bolove lica i stomaka.

Guroviću su juče određene dve hitne mere - zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana. Kako smo saznali, Gurović već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.