Himki
EPA Sergei Ilnitsky
Himki

EPA Sergei Ilnitsky

Himki, Foto: EPA Sergei Ilnitsky

Navijači Crvene zvezde obradovali su se velikom iznenađenju koje je napravio Himki pobedom na gostovanju Armaniju. Da je Armani pobedio, pobegao bi Zvezdi dve pobede, ovako šampion regiona ima veliku šansu da se pobedom nad CSKA na velika vrata vrati u trku za TOP 8 fazu. 

Aleksej Šved je sa 18 poena predvodio Himki sa pobedi, dok je Jonas Jerebko dodao 16, a Stefan Jović postigao je 10 poena. Serhio Rodrigez je sa 18 poena predvodio Armani, Vladimir Micov je dodao 15, dok je Nemanja Nedović van stroja zbog povrede.

Žalgiris je protiv Baskonije na gostovanju u Španiji bio pet poena u zaostatku posle prvog poluvremena, ali su Litvanci sve uspeli da nadoknade u drugih 20 minuta. Ključna je bila treća četvrtina koju je Žalgiris rešio u svoju korist 21:10 i u tim trenucima stigao do preokreta, da bi u poslednjih 10 minuta overio pobedu. Edgaras Ulanovas sa 15 i Lukas Lekavičijus sa 13 postignutih poena predvodili su Žalgiris do pobede. Semaj Hriston je sa 17 poena bio najefikasniji u Baskoniji, a jedini dvocifreni bio je još Tornike Šengelija sa 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Tagovi