Kvar na semaforu, Crvena zvezda - Valensija
ALO: Vladimir Zogović
Kvar na semaforu, Crvena zvezda - Valensija

ALO: Vladimir Zogović

Kvar na semaforu, Crvena zvezda - Valensija, Foto: ALO: Vladimir Zogović

Sportski centar "Tašmajdan" je uputio izvinjenje košarkaškim klubovima Crvena Zvezda i Valensija, navijačima koji si bili u hali i svima koji su pratili tv prenos i zahvalio se na strpljenju dok su tehnički problemi tokom večerašnje utakmice rešavani i otklonjeni.

- Na samom početku utakmice došlo je do greške u softveru koji kontroliše rad semafora zbog čega je došlo do dužeg prekida utakmice. U pitanju je originalan softver i vrhunska oprema, u skladu sa standardima Evrolige - navedeno je u saopštenju SC Tašmajdan.

U saopštenju se dodaje da su identični semafori i softver instalirani u halama u kojima igraju Zenit (Rusija), Makabi (Izrael), Asvel (Francuska) kao imnogi drugi klubovi.

- Kvar na semaforu bio je softverski tako da SC Tašmajdan nikako nije mogao da utiče na to da se kvar spreči. U direktnom kontaktu sa kompanijom iz Francuske, koja je proizvođač opreme, softverska greška je ispravljena i utakmica je nastavljena - navodi se u saopštenju.

SC Tašmajdan je istovremeno uputio čestitke KK Crvena Zvezda povodom pobede protiv KK Valensija u utakmici Evrolige, odigranoj večeras u hali "Aleksandar Nikolić".