VELIKA NAGRADNA IGRA ZA NEZABORAVNO FINALE EVROLIGE! Gledaj fajnal-for i navijaj kao nikada pre uz VODAVODA vredne nagrade!

Vreme je za nagradnu igru...

Voda Voda
Voda Voda, Foto: Promo

Finale Evrolige ove godine možda pratimo iz svojih domova, ali uz VODAVODA vredne nagrade navijamo kao na tribinama - jače i glasnije nego ikad pre!

Kao dugogodišnji zvaničan partner Evrolige, VODAVODA se pobrinula da fajnal-for najvažnijeg klupskog košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu i ove godine bude za pamćenje – iako će se igrati pred praznim tribinama.

Zbog toga je VODAVODA osigurala više od 400 vrednih nagrada – smart televizore, iPad pro uređaje, saundbar zvučnike, lejzi begove i brojne druge - kako bi verni fanovi najkvalitetnije evropske košarke i arteške vode, finale košarkaškog spektakla i ove godine gledali sa istim žarom, kao iz sportske dvorane!

Šansu da osvoje neku od vrednih nagrada imaju svi koji u periodu od 5. aprila do 5. maja uzmu učešće u nagradnoj igri UZ VODAVODU DO POBEDE, kupovinom flašica VODAVODE od 0.5 i 1.5 litara i VODAVODA Vodice 0.33l u iznosu većem od 150 dinara, i slanjem BI broja fiskalnog računa na 3311.

Nagradna igra se realizuje u odabranim Maxi, Tempo i Shop and Go objektima.

Zato, spremite se već danas za nezaboravno finale i navijanje – uz VODAVODU do pobede!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi