Media Day KK Crvena zvezda
ALO Foto: Marko Metlas
Media Day KK Crvena zvezda

ALO Foto: Marko Metlas

Media Day KK Crvena zvezda, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist za portal "Jurohups" govorio je o svojoj karijeri i otkrio zbog čega je došao u beogradske crveno-bele.

PROČITAJTE JOŠ:

Gist je odabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, iako je prethodno bio član najvećeg rivala, ekipe Partizana, a i prethodnih sedam godina je igrao za grčki Panatinaikos.

"Nije mi ovo prvi put da menjam ekipe, a tokom leta sam radio prilično naporno i za tim je to bilo jako dobro. Imao sam i druge opcije, ali Zvezda je bila najbolja opcija za mene jer sam dobio šansu da igram za tim koji ima sjajne navijače, ali teško je igrati u praznoj hali, pogotovo kada si igrač koji zavisi od energije, tako da sam odabrao da dođem u Crvenu zvezdu. Takođe, ja sam neko ko voli da pobeđuje i želim da pomognem ekipi da nastavi da pobeđuje pošto nisam čovek koji igra košarku samo da bi igrao", poručio je Gist.

Gist je upitan da li je mogao da zamisli sebe u crvenom, pošto je poznat rivalitet njegovih bivših timova sa ekipama koje nose crveno.

Branko i Nataša su jednostavno stvoreni jedno za drugo! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 13:29 Koliko su stvari u njegovom ljubavnom životu zanimljive, pokazuje i to da je sa suprugom Natašom od 2009. godine. Branko Lazić, Foto: instagram.com/10sile10 Košarkaši Crvene zvezde nisu baš najbolje počeli novu sezonu.

"Igrao sam već u crveno-belom, prvo dok sam studriao na Merilendu, pa i u Kubanu kasnije i sve je to bilo pre dolaska u Panatinaikos, a većina stvari koje imam su crvene, crvena je moja omiljena boja kada se radi o garderobi", izjavio je američki košarkaš.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!