KK Partizan KK Crvena zvezda
KK Partizan NIS
KK Partizan KK Crvena zvezda

KK Partizan NIS

KK Partizan KK Crvena zvezda, Foto: KK Partizan NIS

Trener Partizana Sašo Filipovski rekao je da nema šta da zameri svojim košarkašima u večerašnem porazu od Crvene zvezde.

- Bili smo blizu, imali smo šut za pobedu. Takvi šutevi jednom udju, drugi put izadju. Ali, dali smo sve od sebe. Nemam šta da zamerim igračima - rekao je Filipovski za Arenu posle utakmice.

Zvezda je imala prednost, a Partizan šut za pobedu, koji nije realizovao Kodi Miler-Mekintajer.

- Znali smo da će biti teška utakmica. Imali smo mnnogo problema sa povredama i malo igrača - kazao je Filipovski.

On je "nespretni završetak" prvog poluvremena naveo kao izuzetno važan segment utakmice.

KK Partizan KK Crvena zvezda

KK Partizan NIS

KK Partizan KK Crvena zvezda, Foto: KK Partizan NIS

- Nespretni završetak poluvremena, kada smo u sedam sekundi primili dve trojke i to nas je malo koštalo - kazao je Filipovski.

Crno-belima sledi pauza, a Filipovski je naveo da će je iskoristiti za rad.

- Moramo da saniramo povrede. Da vidimo koliko igrača ćemo imati jer imamo i reprezentativce. Moramo da se sastavimo i ovaj period ćemo iskoristiti za individualni i timski rad - rekao je Filipovski.

Upitan je za borbu za vrh ABA lige.

- Ne bih sada... Sada me zanima samo sledeći trening i utakmica. A, to, šta će biti nije važno, važan je samo ovaj momenat i šta daješ u njemu - rekao je trener Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

24.11.2020 10:33

Izuzetno korektan trener. Nisu košarkaši Partizana navikli da im trener ne pravi ekscese, upada u teren vodi vernalni rat sa sudijama. Ako shvate da im je na klupi sposoban stručnjak, koji od njih traži da igraju košarku i ispunjenjem njegovih planova dobijaju utakmice, imaće ogromnu naklonost neopredeljene, objektivne publike.