Olimpijakos - Crvena zvezda
twitter.com/kkcrvenazvezda
Olimpijakos - Crvena zvezda, Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Pireju ekipu Olimpijakosa sa 73:71.(20:19, 16:10, 20:15, 28:16), u pripremnom meču pred pocetak sezone.

Teodosić na terenu već u oktobru!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.09.2019. 09:50 Sa reprezentacijom Srbije ima sva tri srebra - olimpijsko, svetsko i evropsko. Miloš Teodosić, Foto: twitter/fersudeniz Srpski košarkaš Miloš Teodosić uspešno se oporavlja od povrede stopala i vratiće se na teren sledećeg meseca, potvrdio je sportski direktor Virtusa Luka Baraldi.

Crveno - beli su u neizvesnoj završnici uspeli da ostvare trijumf u poslednjem pripremnom meču pred odlazak na Superkup ABA lige u Zagreb, zabeleživsi tako drugi trijumf nad grčkom ekipom.

Darko Miličić se vraća košarci! Zna se i u kojoj ekipi će da nastupa

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:53 Tek su mu 33 godine, a odavno se ne bavi sportom koji ga je proslavio. Darko Miličić, Foto: Blic/Marko Metlaš Darko Miličić je svojevremeno bio 2. pik na NBA draftu i već neko vreme je u penziji i odlučio je da se ove sezone vrati na parket prenosi "Basketball sphere".

Olimpijakos je imao šut za pobedu, ali Spanulis i Panter nisu uspeli da pogode trojku pa su tako izabranici Milana Tomića drugi put za samo nekoliko dana uspeli da savladaju slavni klub iz Atine. Najefikasniji u timu Milana Tomića, bivšeg dugogodišnjeg igrača upravo Olimpijakosa, bio je Čarls Dženkins sa 15 poena, a pratili su ga Bili Beron sa 13 i Derik Braun sa 10.

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić dobio je uoči večerašnje prijateljske utakmice protiv Ollimpijakosa posebno priznanje od grčkog kluba za sve što je učinio u Pireju.

On je crveno - beli dres grčkog tima nosio od 1991. do 2005, a potom bio pomoćni trener sve de 2018. godine kada je preuzeo Zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tomić je sa Olimpijakosom osvojio brojne trofeje, uključujuci po jednu Evroligu i kao igrač i kao pomoćni trener.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza