Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević
A. Dimitrijević
Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević

A. Dimitrijević

Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević, Foto: A. Dimitrijević

Ovog leta očekuje nas Svetsko prvenstvo u košarci koje se održava u Kini, a kako Srbija brani srebrnu medalju i poseduje izuzetan tim, svakoga dana se priča o igračima koje bi Saša Đorđević mogao da vede na Daleki Istok.

Verovatno se najglasnije spominje ime centra Denver Nagetsa Nikole Jokića, koji je propustio prošlo Evropsko prvenstvo svojom odlukom, jer je želeo da radi na svom telu kako bi zaslužio što bolji ugovor od tima iz Kolorada.

Pročitajte još:

No, sada je to sve prošlo, pa je pitanje hoće li se centar iz Sombora ponovo naći na spisku reprezentacije, pogotovo zbog velikog zameranja navijača usled propuštanja poslednjeg velikog takmičenja gde je Srbija osvojila srebrnu medalju, iza zlatne Slovenije.

O Jokićevom igranju za nacionalni tim pričao je i njegov agent Miško Ražnatović.

Miško  Ražnatović

Aleksandar Dimitrijević

Miško Ražnatović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Rekao sam da još nikakva odluka tu nije doneta niti je uopšte razgovarano o tome. Nedavno sam pročitao da ni Vučević nije razmišljao o tome, ljudi su zaokupirani potpuno drugom tematikom i nije bilo vremena da se razgovara sa selektorom ni o planovima ni o bilo čemu drugom. Čim se NBA sezona završi, što je verovatno april ili maj, biće više nego dovoljno vremena da se odluka donese - rekao je poznati menadžer za SportKlub.

Mundobasket u Kini trajaće od 31. avgusta do 15. septembra.

Komentari (2)

Ja

12.03.2019 12:39

Mici se iz srpskog sporta..

Miško

12.03.2019 14:29

Neka ste konačno stvari oko Jokića i njegovog igranja nazvali pravim imenom, a to je Miško Raznatovic... Hvala listu Alo konačno na iskrenosti, valjda će navijači konačno da shvate ko vuče konce u reprezentaciji a i gomilanju bajki o pulenima u novinama...