Dragan Milosavljević
Alo/Vladimir Marković
Dragan Milosavljević

Alo/Vladimir Marković

Dragan Milosavljević, Foto: Alo/Vladimir Marković

Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević oporavlja se od povrede kolena i posmatrao je utakmicu svog bivšeg tima protiv Lokomotive u hali Pionir.

Dragan Milosavljević je sa tribina posmatrao utakmicu Partizana i Lokomotive, koju su crno-beli dobili rezultatom 80:71 i sada su prvoplasirani tim.

PROČITAJTE JOŠ:

Na poluvremenu utakmice, svoje viđenje dao je upravo Dragan Milosavljević, za KK Partizan TV.

"Sigurno da razlika treba da bude veća s obzirom na to kako Partizan igra, za sada kontroliše igru apsolutno, raduje način kako igraju odbranu, Mozli koji zatvara sve i ako se nastavi ovako Partizan će lagano da dobije, sjajno igraju u odbrani i ako se pogodi neki šut biće to laka pobeda", rekao je Milosavljević.

Dragan Milosavljević

Marko Metlaš

Dragan Milosavljević, Foto: Marko Metlaš

Milosavljević se osvrnuo i na svoj oporavak od povrede, kao i na sjajnu atmosferu u hali.

Pjatov sastavio Hrvata sa zemljom, ovakav MMA potez fudbalski tereni ne pamte! Čist penal, savio mu kičmu kao granu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:25 Iskusan golman, totalno neočekivano od njega. brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

"Dosta dobro napreduje terapija, osećam se dosta bolje i sve to ide svojim tokom. Stvarno je sjajna atmosfera u hali, sigurno da puno znači igračima, prelepo je igrati pred ovoliko ljudi", završio je Dragan Milosavljević.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!