Partizan - Virtus Bolonja
KK PARTIZAN
Partizan - Virtus Bolonja

KK PARTIZAN

Partizan - Virtus Bolonja, Foto: KK PARTIZAN

Potencijalna drama u Partizanovoj grupi Evrokupa, u kojoj je najtrofeniji srpski klub obezbedio plasman u nokauz fazu. Generalni direktor Virtusa Luka Baraldi izjavio je da postoji šansa da se utakmica italijanskog tima protiv košarkaša Darušafake u Evrokupu odloži zbog koronavirusa. Crno-beli iz Bolonje porazom ispadaju iz daljeg takmičenja, tako da utakmica u Istanbulu ima ogroman značaj. 

Ekipa Aleksandra Đorđevića u poslednjem meču Top 16 faze Evrokupa trebalo bi da gostuje turskom timu u Istanbulu 4. marta, a pobednik tog susret obezbediće plasman u četvrtfinale EK.

- U kontaktu samo sa Košarkaškim savezom Italije i predstavnicima zdravstvenog sektora. Problem može da nastane jer treba da letimo redovnim letom i potrebne su garancije i sa jedne i sa druge strane. Bilo bi bolje odložiti meč, ali ne znam da li je to moguće zbog kalendara takmičenja - rekao je Baraldi za Sportando.

Italijanski savez je odložio sve mečeve državnog prvenstva koji su na programu narednog vikenda zbog epidemije koronavirusa.

Komentari (1)

rastko

26.02.2020 14:20

Neće se ništa desiti, Partizan je prvi u grupi, osvaja EC, ABA, KLS ;)