Aleksandar Đorđević
ALO Foto: Marko Metlas
Aleksandar Đorđević

ALO Foto: Marko Metlas

Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Aleksandar Đorđević je otvorio dušu za italijanske medije, a posebno je bio upečatljiv detalja kada potpuno iskreno, kroz porodični primer govori o opakoj bolesti sa kojom se bori Siniša Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, podsetio se kako je njegov bratanac sa osam godina prolazio kroz žestoku borbu sa ovom bolešću.

- Vratilo me je u situaciju od pre nekoliko godina. Moj stariji bratanac, koji sada ima 14 godina i zdrav je, tada je morao da se suoči sa istom mukom. Imao je osam godina kada je otišao na transplantaciju u Bambin Đesu u Rim i celog života ću biti zahvalan profesoru Lokateliju kako nas je primio i tretirao. Način na koji se bori Siniša je izvanredna planetarna poruka. Da se naježiš! I siguran sam da će pobediti na svoj način, sa čeličnom voljom koja se nije videla do sada - iskren je bio Đorđević za "Tutosport".

Podsetimo, Mihajlović je završio drugi ciklus lečenja i trenutno se nalazi u Rimu okružen bližnjima u porodičnoj kući. Postupak nije završen, ali doktor navodi da sve ide kako treba i konstantno ističe neverovatnu volju našeg fudbalskog trenera, koji i dalje obavlja taj posao u Bolonji.

Ljubimac "delija" načinio potez posle kog će tek da nastane bura

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 18:50 Mnogi su iznenađeni. Pero Antić, Foto: Alo/Marko Metlaš Posle okončanja uspešne igračke karijere, bivši centar Crvene zvezde Pero Antić je preuzeo funkciju predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije. Jedan njegov današnji potez izazvao je pažnju i u Srbiji, jer je Antić potpisao Memorandum o razumevanju sa Košarkaškim savezom tzv.

Dakle, Bolonja je jedan od retkih gradova van Srbije u kome je klub i u košarci i u fudbalu u istom peridou ima srpskog trenera. A njih povezuje mnogo više od ovog znanja.

BONUS VIDEO:

Brižit Kosgej srušila svetski rekord u maratonu star 16 godina