Kevin Durent
Chris Young/The Canadian Press v
Kevin Durent

Chris Young/The Canadian Press v

Kevin Durent, Foto: Chris Young/The Canadian Press v

Košarkaši Golden Stejta pobedom su vratili seriju u Oakland arenu, smanjili su rezultat u finalu na 3:2 pobedom u gostima.

Senku na ovaj meč je bacila povreda povratnika u redove aktuelnog šampiona, Kevina Durenta koji je za svega 12 minuta ubacio 11 poena!

Da stvar bude još gora, pobrinuli su se navijači domaćeg tima koji su sa oduševljenjem dočekali ovu povredu superstara "Voriorsa".

PROČITAJTE JOŠ:

Greg Popović

AP

Durentova povreda je oduševila sve navijače u dvorani koji nisu mogli da prestanu da navijaju još jače zbog povrede šutera Golden Stejta, to je otišlo do te mere da su igrači domaćeg tima molili svoje navijače da se ponašaju gospodski!

Jedan od retkih navijača Toronta koji nisu slavili povredu Durenta je poznati reper Drejk, koji ima tetovažu sa brojem ovog igrača i sa kim je dobar prijatelj u privatnom životu!

Navijači koji nisu uspeli da dođu da karte su još burnije odreagovali od navijača koji su bili u areni!

PROČITAJTE JOŠ:

Pol Pirs

youtube/ESPN

Košarkaš Golden Stejta, Klej Tompson je bio iznerviran povicima sa tribina:

"To je bilo baš sr*nje, stvarno je prejadno. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ljut bio zbog toga!" - rekao je trojkaš aktuelnog šampiona!

Najbolji pojedinac meča, Stef Kari, nakon meča je rekao da to nije uobičajno iskustvo koje je imao sa ovim gradom i da se nada da se to neće dogoditi opet.

I navijači u pabovima su proslavili sa oduševljenjem povredu Kevina Durenta!

"Dab nacija će biti je*eno glasna u šestoj utakmici. Ne mogu da lažem boli me duša trenutno, ali gledati moju braću kako pobeđuju je kao da sam popio čašicu teklie. Dobio sam novi život", napisao je Kevin Durent na Instagramu. Durent nije bio na raspolaganju Stivu Keru još od 8. maja, ali je odlučeno da se okuša na parketu u petoj utakmici.