Grobari
Marko Metlaš
Grobari

Marko Metlaš

Grobari, Foto: Marko Metlaš

Zbog ranije potpisanog ugovora između kompanije Dizni i Štark Arene, po kojem će se  u najvećoj dvorani na Balkanu, organizovati manifestacija "Dizni na ledu", košarkaški klub Partizan primoran je da se privremeno vrati staroj kući i igra utakmce u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Partizan neočekivano povukao talentovnaog beka sa pozajmice iz Mege i vratio ga svoje redove!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 13:09 Uroš Trifunović ponovo u Partizanu. Uroš Trifunović, Foto: Alo/M.Metlaš Talentovani košarkaš Uroš Trifunović vratio se u Partizan sa pozajmice u Mega Bemaksa. Prošlogodišnji prvak Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije letos je pristupio Megi do kraja sezone, ali je već posle nekoliko meseci raskinuta pozajmica.

"KK Partizan NIS obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica, da će klub u skladu sa kapacitetima hale 'Aleksandar Nikolić', učiniti sve da im obezbedi što adekvatnija mesta u dvorani. Kada je u pitanju parking, ograđeni prostor ispred hale 'Aleksandar Nikolić' je višestruko manji od prostora ispred Štark Arene, zbog čega će vlasnicima parking propusnica biti omogućeno parkiranje do popune kapaciteta", navodi se u saopštenju crno - belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno - beli će 22. oktobra u svom nekadašnjem domu dočekati Lokomotivu u okviru 4. kola Evrokupa, dok će  2. novembra, će u 5. kolu ABA lige dočekati FMP.

BONUS VIDEO:

Stefan Birčević za ALO! o pobedi Partizana ali i o narednom protivniku u ABA ligi!