Vlade Divac
Marko Metlaš
Vlade Divac

Marko Metlaš

Vlade Divac, Foto: Marko Metlaš

Generalni menadžer Sakramento Kingsa, Vlade Divac, nagrađen je zbog odlično urađenog posla sa novim četvorogodišnjem ugovorom, a već posle nekoliko sati doneo je odluku koja može da promeni budućnost mladih "Kraljeva".

PROČITAJTE JOŠ:

Gazda kluba Vivek Ranadiv je ukazao puno poverenje Srbinu za dalji rad, a Vladu je sada stiglo i konkretno priznanje u vidu novog ugovora koji će ga zadržati u prestonici Kalifornije do sezone 2022/2023.

A već je izveo poteze koje su uzdrmale američku javnost kao kada je trejdovao svog superstara Kazinsa! Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac je doneo odluku da otpusti trenera Dejva Jejgera, prenosi ESPN.

Kako je naveo novinar Adrijan Vojnarovski, među kandidatima za poziciju šefa stručnog štaba Kingsa su aktuelni pomoćni trener Filadelfije Monti Vilijams, trener Lejkersa Luk Volton i pomoćnik Grega Popoviča u San Antonio Sparsima – Etore Mesina.

Divac je otpustio svog asistenta Brendona Vilijamsa, kao i šefa departmana za odnose sa javnošću Krisa Klarka.

Vojnarovski je ranije preneo da Divac, posle potpisivanja novog ugovora, želi da uspostavi totalnu kontrolu nad Kingsima.