KK Crvena zvezda
Alo/Vladimir Marković
KK Crvena zvezda

Alo/Vladimir Marković

KK Crvena zvezda, Foto: Alo/Vladimir Marković

Skupština ABA lige, koja je trebalo da bude održana danas u 10 časova, odložena je u četvrtak kasno uveče jer ne postoji jedinstvo među klubovima.

U takvoj atmosferi, naveo je odlazeći predsednik Domagoj Čavlović, nema smisla održati sednicu od koje zavisi opstanak takmičenja.

"Poštovani svi, u najboljoj nameri i uz puno razgovora sa pojedinim klubovima koji su me uveravali da sazivanje Skuštine ima smisla, to sam uz odobravanje svih i napravio uz napomenu da je sazvana u kratkom roku i da vredi ukoliko se svi slažu sa sazivanjem. Nakon pojedinih dopisa, jasno je da se nastavlja sa ucenama od strane nekih, te da sam ja lično kao predstavnik KK Cibona prevaren i izigran obećanjima koje sam dobio, da je svima prvenstveno u interesu da liga počne i da svi želimo da je igramo. Bez dizanja iznad ličnih interesa i sagledavanja šire slike, što bi trebalo biti opstanak lige po svaku cenu, nema smisla ni sutrašnja Skupština kao ni što dosadašnji sastanci nisu urodili plodom. Zbog svega navedenog, smatram da sutrašnja Skupština nije potrebno da se održi. Laku noć svima i laku noć ABA liga".

PROČITAJTE JOŠ: