Nikola Jokić i maskota
AP
nba denver sakramento

Profimedia.rs

nba denver sakramento, Foto: Profimedia.rs

Denver Nagetsi i "Pepsi arena" su poznati po tome da uvek prirede paklen doček gostujućim navijačima, zato i ne čudi što mnogi igrači u najjačoj ligi na svetu kažu da im je baš u Koloradu najteže da igraju. To potvrđuje i podatak da su imali jedan od najboljih domaćih terena u ligi prošle sezone!

PROČITAJTE JOŠ:

Zasluge za to imaju Jokić, družina i navijači, ali im mnogo pripomaže Roki! Ukoliko ne znate ko je Roki, on je planinski lav (puma) koja je maskota "grumenja"!

Pored toga što zabavlja publiku u "Pepsi areni" i one koje gledaju preko malih ekrana, Roki je preživeo mnogo toga, kao na primer udarac Dvajt Havarda nogom!

Ipak, ono što je doživeo 2013. godine neće biti zaboravljeno! Pre početka utakmice Roki je bio spreman za šou koji je trebao da priredi ali je ostao bez svesti zbog čega su reflektori morali biti upereni u njega, a u tom trenutku navijačima ništa nije bilo jasno!

Roki je spušten i pomoć mu je obezbeđena, iako je tada Denver izgubio od Portlanda 113-98, najveći utisak je bio Roki koji je priredio spektakl za pamćenje iako se ne seća ničeg!

Ovo se dogodilo godinu dana ranije nego što je Jokić draftovan kao 41 pik u drugoj rundi!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo