ŽESTOKA RASPRAVA DVE NBA LEGENDE ZBOG NIKOLE JOKIĆA Daj, budi realan! Ti se šališ? (VIDEO)

U popularnoj emisiji "Inside The NBA" povela se velika rasprava o Nikoli Jokiću i njegovom nastupu u četvrtoj utakmici finala Zapada.

Čarls Barkli
Čarls Barkli, Foto: AP/Richard Shotwell

Jokić je odigrao slabu utakmicu u porazu Denvera. Nije pogodio nijedan šut iz igre, a u zadnjoj četvrtini je praktično nestao sa terena. Jokić u poslednje dve utakmice u zadnjoj četvrtini nije ubacio nijedan šut, a TNT-ov komentator Čarls Barkli rekao je da je Jokić umoran.

"Mali je umoran i naravno da jeste. Ima toliko zaduženja na utakmici, tim zavisi od njega i logično je da ga je uhvatio umor. On je fantastičan igrač, ali potrošio je svu energiju", rekao je Barkli, a O'Nil se nije složio.

 "Entoni Dejvis isto radi mnogo stvari", rekao je Šekil, što je razljutilo Barklija.

"Ti se šališ? Ne, Entoni Dejvis ne mora da radi ono što Jokić radi. On mora da uzme svaki skok, asistira, postiže koševe i igra obranu. Molim te", rekao je Barkli.

"Ej, Čak, to radi svaki veliki igrač. To radi i LeBron. Ne mislim da je Jokić umoran, ali je imao problema sa prekršajima. Kad je u ritmu, sjajan je, ali kad mora da sedi na klupi sedam ili osam minuta, onda se ohladi. Tako da ti te priče da je umoran ne drže vodu", odgovorio mu je O'Nil.

"Daj, budi realan. Nema puno igrača u istoriji koji su morali stalno da čuvaju protivničkog najboljeg igrača, a Jokić to mora često da radi. Ne tražim mu izgovore, ali samo kažem da ima užasno puno odgovornosti u toj ekipi", rekao je Barkli.

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi