Klipersi
AP/Mark Terrill
Klipersi, Foto: AP/Mark Terrill

Svi su očekivali spektakularni okršaj klubova iz Los Anđelesa u finalu Zapada, ali Klipersi su podbacili. Ne treba zanemariti talenat, kvalitet i borbenost Nagetsa, ali Leonard, Pol Džordž i ostali kolektivno nisu bili na nivou, ni po fizičkoj pripremljenosti ni po takmičenju.

Zato ni ne čudi da društvene mreže nisu toliko ispunjene čestitkama u smeru Denvera koliko ismejavanju Klipersa.

U podbadanju Klipersa prednjačio je upravo MekKolum, koji je smišljao šalu za šalom. Klipersi su se naslađivali na račun Blejzersa, kada su ih u prvom krugu izbacili Lejkersi. Tada im je bek Klipersa Pet Beverli odbrojavao "3, 2, 1, Kankun", što je poznata NBA poštapalica kad neka ekipa završava sezonu jer može na odmor u Meksiko.

Toga se prisetio i Džej Vilijams, bivši NBA igrač, a danas analitičar, koji je napisao samo: "Karma..."

MekKolum je prvo pitao saigrača Damijana Lilarda ima li mesta u svojoj vili u Meksiku jer bi Klipersi mogli da traže smeštaj.

"Pitam se jesu li se spakovali pre utakmice", nastavio je MekKolum, a poslednja šala večeri odnosila se na nedavni sastanak o tome treba li da se nastavi doigravanje, na kom su samo Klipersi i Lejkersi glasali protiv nastavka.

Medžik Džonson je takođe očekivao bitku za L.A. u finalu Zapada, ali sad je ovo mogao da konstatuje ranije od očekivanog.

"Lejkersi će uvek biti glavni u Los Anđelesu! To se nikad neće promeniti".

PROČITAJTE JOŠ: