Nikola Kalinić
ALO Foto: Marko Metlas
Nikola Kalinić

ALO Foto: Marko Metlas

Nikola Kalinić, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Košarkaši Fenerbahčea u sredu su doputovali u Beograd gde će dan kasnije igrati protiv Crvene zvezde u drugoj rundi Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnoštvo poznatih lica, nakoliko bivših igrača srpskih "večitih rivala". Jedan od njih jeste i Nikola Kalinić koji će igrati protiv bivše ekipe, ali i prvi put pred domaćom publikom nakon što nije uvršten na spisak putnika za Svetsko prvenstvo.

Zajedno sa trenerom Željkom Obradovićem, Kalinić se družio sa nekadašnjim selektorom srpskog nacionalnog tima sa kojim je sarađivao, Dušanom Ivkovićem.

Miloš i Stefan razneli rivala! Uspešan debi Teodosića u Evrokupu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.10.2019. 23:07 - 09.10.2019. 23:13 Lepo ih je gledati opet zajedno! Miloš Teodosić, Foto: printscreen Košarkaši Virtusa Bolonje više nego ubedljivo su slavili na domaćem terenu u okviru drugog kola Evrokupa, protiv ekipe Makabi Rišona rezultatom 96:77!

Još jedan zanimljiv susret koji se odigrao jeste dvojice bivših košarkaša Partizana. Lea Vestermana koji trenutno igra za Fenerbahče i Dragana Milosavljevića koji se u Beogradu oporavlja od povrede.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo