Dejan Radonjić (Crvena zvezda)
EPA/Fernando Alvarado
Dejan Radonjić (Crvena zvezda)

EPA/Fernando Alvarado

Dejan Radonjić (Crvena zvezda), Foto: EPA/Fernando Alvarado

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će njegova ekipa uspeti kvalitetno da odigra i bude konkurentna u utakmici protiv Olimpijakosa u Evroligi, iako je i dalje u teškoj situaciji zbog malog broja igrača na raspolaganju.

- U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos, tim sa kvalitetom ogromnim iskustvom, igračima koji su ostvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno - rekao je Radonjić, preneo je sajt Zvezde.

Košarkaši Zvezde igraju u petak od 20 časova u Atini protiv Olimpijakosa, utakmicu 28. kola Evrolige.

- Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart i nadam se da ćemo u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevazidjemo tu situaciju što kvalitetnije - dodao je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli će u martu odigrati 12 utakmica, a i dalje su bez četvorice prvotimaca koji će se postepeno priključivati prvom timu posle oporavka od korona virusa.

To će biti deveti duel Zvezde i Olimpijakosa u Evroligi, a grčki tim ima šest pobeda. U prvom ovosezonskom duelu Olimpijakos je pobedio sa 81:79.

PROČITAJTE JOŠ: