Košarkaši Crvene zvezde
Foto // KK Czv
Košarkaši Crvene zvezde

Foto // KK Czv

Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Foto // KK Czv

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju u izuzetno napornom ritmu, pošto su posle samo nekoliko sati odmora, krenuli put preko Frankfurta do Kaunasa, gde ih već u četvrtak očekuje utakmica 10.kola Evrolige sa Žalgirisom.

Još jedan ubedljiv poraz crveno-belih u Evroligi za dno tabele!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 21:07 - 19.11.2019. 21:49 Košarkaši ALBE pobedili su Zvezdu rezultatom 92:80! Crvena zvezda - Himki, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od ALBE Berlin u okviru devetog kola Evrolige, rezultatom 92:80!

Ni na ovom meču trener Andrija Gavrilović neće moći da računa na Džejmsa Gista, Stratosa Perperoglua, a prvi trener crveno - belih ne može da računa ni na vreme kao svog saveznika kako bi pripremio duel sa nekadašnjim prvakom Evrope, koji je u utorak uveče nadoknadio veliki zaostatak ali i ostao bez bodova na svom parketu u utakmici sa Panatinaikosom.

Ništa ne oslikava trenutnu situaciju u redovima srpskog šampiona kao ova akcija Brauna i Lazića (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 19.11.2019. 21:47 Crvena zvezda je u Berlinu protiv Albe doživela sedmi poraz u Evroligi. Andrija Gavrilović, Foto: KK Crvena zvezda Ne zna ko se šta radi. Treći poraz za manje od sedam dana, drugi u Evropi i jedan od Partizana.

„Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku, nakon novog putovanja, i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon nekoliko poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren. Mi sa naše strane moramo da pronađemo rezerve i da odigramo dobru utakmicu odgovorimo našom energijom. U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening nakon još jednog dugog puta, i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren u Kaunasu“ rekao je trener Gavrilović.

Zbog njega ovo radi u slobodno vreme!

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:59 - 19.11.2019. 17:11 Glavna uzdanica hrvatske reprezentacije Ana-Marija Begić obožava da gleda utakmice Virtusa. Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić Hrvatska je u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine na korak do plasmana. Dvadesetpetogodišnja Splićanka važi za jednu od glavnih igračica.

Branko Lazić: „ Sledeći protivnik je ekipa Žalgirisa, ekipa koja je zamalo napravila veliki preokret protiv Panatianikosa u utorak uveče. Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu, i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri“ rekao je kapiten crveno - belih.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Ovo će biti sedmi duel dva kluba u Evroligi, Žalgiris vodi sa 4-2 u pobedama, a u poslednjem duelu koji je igran u dvorani „Aleksandar Nikolić“ Crvena zvezda je pobedila 77:65. Ekipa Crvene zvezde u petak se vraća za Beograd, a utakmica u „Žalgirio Areni“ igra se u četvrtak od 19 časova.

BONUS VIDEO:

Andrija Gavrilović posle poraza Crvene zvezde u večitom derbiju