KK Budućnost
Vladimir Markovic
KK Budućnost

Vladimir Markovic

KK Budućnost, Foto: Vladimir Markovic

Crvena zvezda je u nedelju uveče drugi put u finalu savladala ekipu Budućnosti, ovoga puta još ubedljivije nego u petak, a rezultat je bio 107:69.

Pročitajte još:

NEBO JE PLAVO, TRAVA JE ZELENA, A BLEJK JE POVREĐEN Grifin po ko zna koji put ne može da pomogne svom timu u najbitnijim mečevima! (FOTO)

NISMO DUGO ČEKALI NA ODGOVOR BOKANA Nebojša Čović organizuje gađanje, pljuvanje i POZIVA na LINČ! (FOTO)

UBIJ CIGANA, PETARDE I SVINJSKI ODRESCI... Crvena zvezda odgovorila Repeši za linč i podsetila na ranija dešavanja!

Košaršaki tima iz glavnog grada Crne Gore uopšte nisu izgledali kao tim koji igra finale, jer su crveno-beli od samog starta nametnuli svoj ritam i do kraja meča samo povećavali prednost nad ekipom Jasmina Repeše.

Mediji u Crnoj Gori iskritikovali su pristup igri košarkaša iz njihove zemlje, a ovako su Vijesti opisali igru Budućnosti u nedelju u dvorani Aleksandar Nikolić.

- Tim Jasmina Repeše je u atmosferi linča bio preplašen, najiskusnijim igračima su se ruke tresle od povika i pljuvanja sa tribina, zbog čega je sada na korak od gubitka titule. Zvezda se ovog puta nije smilovala kao u poslednja dva meča pred svojim vatrenim navijačima, kada je dozvolila Partizanu da sa 34 smanji na 21 razlike, odnosno Budućnosti da sa osam poslednjih poena izgubi 91:72, već je igrala i dalje. Do 40 poena prednosti je stigla već u 37. minutu (103:63) trojkom igrača sa kraja klupe, Nemanje Nenadića, a na kraju je Budućnost izjednačila rekordan poraz ove sezone, jer je od Anadolu Efesa u Evroligi izgubila 106:68 - napisao je izveštač Vijesti iz dvorane Pionir.

Najbolji pojedinac na meču bio je Stratos Perperoglu sa 17 poena, ali je on meč završio ranije zbog povrede, dok je Kej Si Rivers dodao poen manje. U ekipi Budućnosti najviše su se istakli Bel i Barović sa po 10 poena.