Nemanja Gordić
Alo Marko Metlas
Nemanja Gordić

Alo Marko Metlas

Nemanja Gordić, Foto: Alo Marko Metlas

"Sledeća utakmica će svakako biti teška, iako smo igrali s njima i već ih pobedili. Bez obzira što ih dobro znamo, dodatno smo pripremali za njih", rekao je Mozli novinarima na otvorenom treningu u Štark areni.

"Oni su sada pod pritiskom i ono što će biti drugačije je to što imaju imperativ pobede. Sigurno će biti čvršći. Mi ipak moramo da budemo okrenuti našoj igri i da uradimo isto što smo i u prethodno meču s njima", kazao je Mozli.

Pročitajte još:

Njegov saigrač Nemanja Gordić kaže da će Venecija imati motiv za revanšom u Beogradu.

"Još jedna teška utakmica u nizu. Oni su iskusna ekipa, prvaci su Italije. Ne treba trošiti reči koliko će sutra biti teška utakmica. Igrali smo neizvestan meč protiv njih u prvom kolu na njihovom terenu. Sigurno će to biti motiv da se revanširaju. Nadam se da ćemo mi da odigramo što bolje možemo u ovom trenutku. Videćemo koliko će to sutra biti dovoljno za pobedu", rekao je Gordić.

FMP opleo po PARTIZANU! "NISMO DEO BLATA I TEORIJA ZAVERA!"

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 04.11.2019. 13:03 "Zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila KATASTROFALNO organizovana?", piše u saopštenju "Pantera". Ostoja Mijailović, Foto: ALO! / Dejan Briza Košarkaški klub FMP nastavio je raspravu posle meča i ponovio pitanje zašto je Partizan, kako je istaknuto, opet loše organizovao utakmicu protiv ekipe iz Železnika.

Crno-beli su prvi u grupi B sa pet trijumfa, a samo jedna pobeda ih deli od toga da i matemtički obezbede plasman u drugu fazu Evrokupa.

"Dobar je osećaj, ali znamo da smo na tek pola puta što se prve grupe tiče. Ima još dosta da se igra. Recept je kao i do sada, idemo od utakmice do utakmice. Činjenica je da je potrebna jedna pobeda da bismo prošli dalje, ali činjenica je da su to sve dobre ekipe i da nemamo pravo na opuštanje. Da probamo sutra da ostvarimo tu pobedu", zaključio je Gordić.

Meč između košarkaša Partizana i Venecije igra se sutra od 20 sati u Štark areni.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo