FMP - Partizan, Aba liga
ABA liga, KK FMP
FMP - Partizan, Aba liga

ABA liga, KK FMP

FMP - Partizan, Aba liga, Foto: ABA liga, KK FMP

 

 

Hvala što ste pratili prenos meča FMP - Partizan na portalu Alo!

FMP je ostvario veliki, značajan trijumf na kraju rezultatom 88:85 i izjednačio u seriji na 1:1. U "Pioniru" će Partizan imati prednost domaćeg terena i pokušati da se plasira u finale. FMP je u prelomio meč serijom 19:2 u četvrtoj četvrtini, Partizan nije mogao da se vrati iako su u poslednjim sekundama imali šut za tri koji bi im doneo egal. Renfro je promašio.

ČETVRTA ČETVRTINA

FMP je sasvim preokrenuo stvari u trećoj četvrtini i sada oni vode 63:60. Partizan je pogubio konce u ovoj deonici, a domaći su zaista zaigrali na vrhunskom nivou. Sasvim zaslužena prednost.

TREĆA ČETVRTINA

Prvo poluvreme je završeno.

Partizan ima +8 na poluvremenu, 37:45 je rezultat. Crno-beli su proigrali bolje u drugoj četvrtini, možda mogli da dođu i do veće razlike, a najbolja vest jeste da se Rade Zagorac vratio na teren nakon povrede. Ekipa Andrea Trinkijerija zasad može biti zadovoljna, ali FMP nije ni blizu predaje.

DRUGA ČETVRTINA

Partizan vodi 19:22 nakon prve četvrtine. Dvadeset slobodnih bacanja kombinovano, vrlo ispresecana igra. FMP je imao prednost tokom deonice, ali gosti su digli nivo igre pre svega u odbrani i na kraju završili sa tri poena prednosti.

PRVA ČETVRTINA

19:00 Meč je počeo.

Dobro došli na tekstualni prenos meča FMP - Partizan na portalu Alo!

Košarkaši Partizana igraju drugi meč protiv FMP-a u plej-ofu Superlige Srbije. U maju 2017. crno-beli su poslednji put slavili nad FMP-om u Železniku i upravo taj podatak je upozorenje za goste pred današnji susret (19.00), u kome će imati meč-loptu za plasman u finale.

Trinkijerijevi momci će na parket istrčati bez povređenog Radeta Zagorca, koji je u prvom meču nagnječio koleno i zato će početi sa klupe, pitanje je da li će dobiti priliku da igra.

Andrea Trinkijeri

Alo!/M. Metlaš

Andrea Trinkijeri, Foto: Alo!/M. Metlaš

Između ostalog zbog toga ni danas ne očekuje lak posao. Ubedljiva pobeda (93:18) od pre dva dana neće opustiti ni njega, ni njegove saigrače.